Dit is de website van KarinWalda.nl ❤️

Eenzaamheid

Deze prachtige eend zit eenzaam op een plekje en er ontbreken soortgenoten om hem heen. Hij is de enige in z’n soort, een buitenstaander en heeft het daardoor moeilijker om te overleven.


Hoe zit dat met jou? Voel jij je soms ook een buitenstaander? Voel jij je soms ook eenzaam? Heb je soms het gevoel dat je alleen staat in de wereld en moeite moet doen om je staande te houden in deze maatschappij? ❤️

Je mag een éénling zijn in de maatschappij en dat volledig vanuit jezelf doen, zonder dat je eenzaam bent. 


Als je (soms) het gevoel hebt dat je “volledig afwijkt van de norm”, dat je een éénling bent in een groep, doordat je andere denkbeelden hebt, doordat je er anders uit ziet, doordat je je anders voelt of doordat je ook daadwerkelijk anders bent….ga dan naar binnen. Keer terug naar de oorsprong van je bestaan, naar je bron.


Maak contact met je Innerlijke Kind, met je ziel en voel dat je alleen bent, maar zonder eenzaamheid. Je bent een deel van het grotere geheel. Ieder individu heeft z’n eigen waarde en z’n eigen missie in dit leven.

Weet dat je nodig bent, in elk opzicht, want als jij ontbreekt, dan is de wereld incompleet.


Probeer zoveel mogelijk contact te maken met je Innerlijke Kind, met je ziel om te voelen dat je alleen kunt zijn zonder dat je eenzaam bent. ❤️


Een ondersteunende affirmatie hierbij is:

Ik kan alleen zijn zonder me eenzaam te voelen, want ik ben een onderdeel van het grotere geheel. ❤️