Dit is de website van KarinWalda.nl ❤️

Flessenpost

Als je naar de foto kijkt dan zie je een fles, maar als je beter kijkt dan zie je dat er nog iets te zien is in de fles. Het vergt even iets meer aandacht, maar dan kun je de andere informatie wel ontdekken.


De fles draagt een boodschap met zich mee. In de weerspiegeling van het glas zie je namelijk twee personen. De één leunt tegen de ander aan. En de ander steunt de ene, waardoor de eerste persoon letterlijk op hem kan (terug)vallen. Hij is daar om de ander te ondersteunen. ❤️

Degene waar jij ook altijd op terug kunt vallen is je Innerlijke Kind (ziel). Hij is het andere deel van jou. Het deel wat onzichtbaar is qua materie, maar wel aanwezig is in energie. Het zal er altijd zijn. Het huist in jouw lichaam en het zal je altijd allerlei boodschappen doorgeven. Je Innerlijke Kind reikt je aanwijzingen aan waardoor jij in veiligheid kunt komen of veilig blijft. Alleen vergt het, net als met de weerspiegeling op de fles, wat meer aandacht om te begrijpen wat de boodschap is.


Veel mensen hebben volledig het contact met hun Innerlijke Kind verloren en zijn daardoor ook de vaardigheid om te communiceren met hun Innerlijke Kind verloren.

Maar met een beetje extra liefde, aandacht en betrokkenheid ben je heel goed in staat om die verbinding (weer) tot stand te brengen. Je kunt de taal van je ziel (die de boodschappen via je lichaam doorgeeft) heel goed leren.


Dat is ook de boodschap die je nu aangereikt krijgt. Je ziel vraagt je om je (meer) te verdiepen in het contact met je Innerlijke Kind en de communicatie van en met je ziel en je lichaam.

Het zal even wennen zijn voor je, maar het zal je gigantisch veel opleveren. ❤️

Een ondersteunende affirmatie hierbij is:

De verbinding met mijn Innerlijke Kind is heel belangrijk voor een goede gezondheid en daarom stel ik me open en besteed ik meer aandacht, tijd en energie aan de communicatie van en met mijn lichaam en ziel. ❤️