Dit is de website van KarinWalda.nl ❤️

Gevangen in een web

Heb jij het gevoel dat je gevangen zit in een web? Een web dat je uiteindelijk zelf gecreëerd hebt?


Net als de spin ben je je hele leven bezig (geweest) met het leggen van verbindingen. Dat zijn allemaal draadjes die lopen van jou naar mensen en van jou naar situaties. ❤️

Je dacht dat je dat nodig had om je stevig neer te zetten in het leven, maar nu kom je er langzaamaan achter dat jij uiteindelijk degene bent die helemaal vast zit door al die draadjes. Je zit compleet klem en bent altijd maar bezig met de mensen en situaties waar je mee verbonden bent.


Al die draadjes zorgen ervoor dat er energie van jou naar de ander loopt, daardoor verlies je heel veel energie en ook al ben je je daar misschien onbewust van, het gaat ten kosten van jou.


Verbindingen zijn belangrijk, maar hou goed in de gaten dat de verbindingen, de "draadjes" jou genoeg ruimte blijven geven, omdat je anders uiteindelijk de gevangene bent in jouw eigen web.


Het is NU tijd om jezelf binnen die draadjes meer ruimte te geven en te gaan kijken welke verbindingen ook daadwerkelijk op dit moment in je leven nog bijdragen aan jouw veiligheid en jou vooruit brengen in je ontwikkeling i.p.v. dat ze jou beperken in je bewegingsvrijheid in je leven.


Eerst zal dat een gevoel van onveiligheid kunnen geven, want je kunt het gevoel krijgen dat door het verbreken van die verbindingen jouw leven aan een zijden draadje komt te hangen en dat dat te fragiel is om jou te dragen, maar vertrouw er maar op dat dat wel zo is. Je zult misschien door de levensstormen flink heen en weer gezwiept worden, maar daarna kun je weer gaan bouwen aan een web wat jou veiligheid geeft. Wat werkt als een opvangnet i.p.v. een verstikkend web.


Gun jezelf de vrijheid die je zo nodig hebt en verdiend! Je kunt het!! ❤️


Een ondersteunende affirmatie hierbij is:

Ik mag me binnen alle verbindingen ruimte geven om een nieuw veiligheidsnet voor mezelf te gaan bouwen. Hierdoor geef ik mezelf en anderen weer de ruimte om verder te gaan en te bouwen aan een veilig leven waarin ik alles kan creëren wat ik NU nodig heb. ❤️