Dit is de website van KarinWalda.nl ❤️

Goed bezig!

Zo dit compliment mag je binnen laten komen. Je bent druk bezig om jezelf te ontwikkelen. Jezelf aan een ander meten is zinloos, want iedereen doet het op z'n eigen niveau en dat is ook waarom het persoonlijke ontwikkeling heet!


Je hebt nog veel te leren en dat is ook heel menselijk. Want het hele leven is een leerschool. Soms voel je je wel eens wat teleurgesteld doordat je het idee hebt dat je het iets fout doet of dat het allemaal te langzaam gaat, maar dat idee mag je meteen uit je hoofd zetten. ❤️

Je doet het hartstikke goed!!


Wees trots op elke stap die je vooruit gaat, hoe klein dat stapje ook mag zijn. Zolang je in beweging blijft, zolang er vooruitgang is, is het prima. Steeds jezelf in “sneltreinvaart” willen ontwikkelen is onbegonnen werk, want je hebt zelf ook tijd nodig om de nieuwe ontwikkelingen te kunnen integreren in je lichaam en je leven.

 

Ben je er al? Nee! Dus je zult nog (veel) oefenmomenten krijgen. De fouten die je maakt zijn je oefenmomenten, dus zie dat als positief en iets wat er nou eenmaal bij hoort. Je krijgt daar wel reactie op, maar dat zie jij als straf, maar het is alleen om je bij te sturen. Ga dus lekker zo verder en sta jezelf je leermomenten toe en ontvang de (opbouwende) kritiek als bijsturen. Je zult merken dat je dan (nog) veel meer plezier krijgt in je ontwikkeling.


Een ondersteunende affirmatie hierbij is:

Ik ben goed bezig en ik mag fouten maken tijdens mijn ontwikkelproces. Dat zijn mijn oefenmomenten. En ik sta open voor het ontvangen van kritiek (aanwijzingen), want daardoor leer ik (nog) meer.