Dit is de website van KarinWalda.nl ❤️

Goed voor jezelf zorgen

Je ziet op de foto een blender gevuld met allerlei soorten fruit, klaar om tot smoothie verwerkt te worden. Het is dan straks een echte vitamine bom.


Deze kaart heb je getrokken om je erop te attenderen dat je goed voor jezelf mag zorgen. ❤️

Het is belangrijk dat je jezelf op alle vlakken goed verzorgt. Dus goede voeding, genoeg water drinken, op tijd rust nemen, lief zijn voor jezelf, zoveel mogelijk negativiteit vermijden, je richten op positiviteit, op tijd ontspannen en ontladen, je goed uiten en aandacht aan je emoties geven.


Het lijkt misschien een hele opgave en dat is het voor sommige mensen ook, maar als het voor jou een opgave is, dan geeft dat alleen aan dat het voor jou nog véél belangrijker is om er goed op te letten en er veel aandacht aan te schenken, want blijkbaar is het dan voor jou iets wat je uit jezelf makkelijk overslaat!


Voor jezelf zorgen bestaat uit vele kleine details en dat alles zorgt voor een goede balans in je leven.


Genoeg liefde om je gekoesterd te voelen, genoeg rust om dingen te kunnen verwerken, genoeg brandstof om goed te kunnen functioneren, maar ook genoeg ruimte voor jezelf om te zijn wie je bent. En dat is misschien wel het meest belangrijke in je leven.


Richt je aandacht de komende tijd eens (extra) op de verzorging van jezelf. Hoe doe je het, wat kan anders doen en wat doe je goed?


Je zult zien en ervaren dat je je er beter door gaat voelen.

Doe het, want je bent het meer dan waard!!


Een ondersteunende affirmatie hierbij is:

Als ik goed voor mezelf zorg, komt mijn Innerlijke Kracht volledig tot ontwikkeling en zal ik mezelf heerlijk voelen bij wat ik doe en wie ik ben. Want alles begint bij een goede zorg voor mezelf. ❤️