Dit is de website van KarinWalda.nl ❤️

Groeien

Op de foto zie je een groentebak waar allerlei plantjes in geplant zijn en die met de juiste zorg en aandacht uit zullen groeien tot heerlijke groenten en kruiden.


De belangrijkste ingrediënten voor een goede oogst zijn: aandacht, liefde, (zon)licht, water, de juiste voeding, bescherming, ruimte om te kunnen groeien en geduld (tijd).


Dat geldt ook voor jou. Je bent een prachtige plant die zich (verder) mag gaan ontwikkelen en groeien. Groeien in bewustzijn. Het enige wat je daarvoor nodig hebt zijn de juiste ingrediënten. Ingrediënten waar alleen jij voor kunt zorgen. ❤️

Dus zorg ervoor dat je die ingrediënten ook voor jezelf hebt. Dat zijn jouw (basis) behoeften om te kunnen ontwikkelen tot het pracht exemplaar dat jij als uniek mens bent.


Geef jezelf wat je nodig hebt:


  • Geef jezelf aandacht: durf jezelf lief te hebben en koester jezelf als het meest waardevolle op deze aarde. Richt je energie op jezelf i.p.v. op de buitenwereld.
  • Geef jezelf liefde: wees lief voor jezelf in alle kleine dagelijkse dingen en handelingen die je doet. 
  • Geef jezelf (zon)licht: richt je op het positieve in het leven.
  • Geef jezelf water en de juiste voeding: drink genoeg water en geef je zelf voeding i.p.v. (maag)vulling.
  • Geef jezelf bescherming: zorg ervoor dat je jezelf omringt met de juiste mensen.
  • Geef jezelf de ruimte: beperk jezelf zo min mogelijk en sta open voor nieuwe dingen
  • Geef jezelf geduld en tijd: alles wat je wilt ontwikkelen heeft tijd nodig, overhaasten levert alleen maar schade en teleurstellingen op. Je hebt de rust nodig om tot jezelf te komen en uit te kunnen groeien tot een volwaardig en uniek persoon. En daarbij is geduld héél erg belangrijk. Stap uit de verwachting dat alles wat je doet perfect gaat, gun jezelf de tijd en ruimte om je fouten te maken en daarmee je lessen te leren. Je hebt oefening nodig om iets te kunnen leren.


Als je jezelf deze (basis) ingrediënten geeft, zul je versteld staan van de groeispurt die je gaat maken en het eindresultaat. Dan is het hele groeiproces een prachtig avontuur. ❤️


Een ondersteunende affirmatie hierbij is:

Als ik mezelf de juiste aandacht geef, dan geef ik mezelf de ingrediënten om te kunnen ontwikkelen en uit te groeien tot de prachtige persoon die ik vanuit mijn kern al ben.'❤️