Dit is de website van KarinWalda.nl ❤️

Jezelf in de licht zetten

Op de foto staat het podium helemaal klaar. Klaar om de hoofdrolspeler in de het licht te zetten.


Je hebt deze kaart gekozen en daarmee geeft je Innerlijke Kind je een aanwijzing. Hij wil je aanmoedigen om jezelf nu eens in de het licht en op het podium te zetten. Om jezelf in het volle licht te zetten, want je mag gezien worden. ❤️

Laat jezelf maar eens zien wie jij bent en laat de wereld ook maar eens zien wie jij bent. 


Door het steeds verstoppen van jezelf in de schaduw van het leven, doordat je je steeds “achter de coulissen” blijft staan , ontneem je jezelf om volledig deel te nemen aan het leven. Stap naar voren en (be)leef!!!


Lach, dans, zing, ervaar, voel, leef!!!


Zo is het leven, jouw leven, ook bedoeld. Neem actief deel aan die voorstelling, je laat het leven teveel aan je voorbij gaan, omdat je te bang bent om jezelf in volle glorie te laten zien.


En dan zeg je misschien: “ik ben anders, ik hoef vind het fijn op de achtergrond i.p.v. dat ik zo nodig op de voorgrond” moet werken. Dat is iets wat je jezelf hebt wijs gemaakt. Overheersen is totaal overbodig of vreemde capriolen uithalen om (extra) op te vallen, maar je mag wel uit de schaduw (die jezelf gecreëerd hebt) stappen. En doe mee aan het leven!!


Jij bent namelijk de hoofdrolspeler in jouw leven en als de hoofdrolspeler de kans ontnomen wordt om gezien te worden, is de kern van het stuk verloren gegaan. Daardoor wordt het dan i.p.v. een voorstelling, een teleurstelling. Een inhoudloos stuk om naar te kijken! Om aan deel te nemen. De hoofdrolspeler is namelijk degene die het stuk draagt. Die het stuk naar een hoger niveau kan tillen en daardoor het stuk tot iets onvergetelijks en bijzonders maakt.


En dat mag ook zo zijn in jouw leven. Draag het stuk, wees aanwezig en straal bij alles wat je doet! ❤️


Een ondersteunende affirmatie hierbij is:

Ik ben de hoofdrolspeler in mijn leven en het is dan ook belangrijk dat ik gezien word, omdat het anders een inhoudsloos stuk is. Ik ben degene die het stuk tot een succes maak! ❤️