Dit is de website van KarinWalda.nl ❤️

Jezelf onderscheiden

De eend aan de rechterkant is anders dan de eendjes aan de linkerkant, maar toch staat ze trots rechtop en kijkt zelfverzekerd de wereld in.


Hoe zie jij jezelf?? Wil je graag lijken op anderen en daardoor binnen de groep passen of durf jij jezelf te onderscheiden en je daardoor als uniek persoon neer te zetten op deze wereld?


Het vergt heel veel moed om jezelf te zijn en te blijven! En toch is het zo belangrijk dat je dat wel doet, want jij bent uniek, net als ieder ander. Iedereen is uniek op zijn / haar manier en een ieder heeft ook de daarbij horende kwaliteiten en eigenschappen gekregen om daar op een zo goed mogelijk manier gebruik van te kunnen maken.❤️

Ben je echter bang om je eigen “uniek-zijn” te erkennen, dan ontneem je jezelf de mogelijkheid om op de juiste manier gebruik te maken van deze specifieke kwaliteiten en eigenschappen en zul je altijd buiten je Innerlijke Kracht blijven. Want jouw kracht wordt gevoed door jouw kwaliteiten en eigenschappen!


Een dieselmotor loopt vast op benzine, het heeft de specifieke brandstof nodig die ontwikkeld is voor motoren met de dieseleigenschappen. Dit geldt dus ook voor jou. Jouw kracht kan zich alleen maar volledig ontwikkelen, als het de juiste brandstof krijgt….en dat is erkenning van wie jij bent…uniek, in alle opzichten.


Durf jezelf dus te onderscheiden in wie je bent en wat je doet! ❤️


Een ondersteunende affirmatie hierbij is:

Ik erken mezelf in wie IK ben en durf mezelf te onderscheiden van anderen, want IK ben uniek. ❤️