Dit is de website van KarinWalda.nl ❤️

Jezelf op slot zetten

Oei, oei, je ziel slaat alarm. Hij laat jou zien door middel van deze kaart dat je jezelf op slot zet.


Wat is het dat jou zoveel angst in boezemt om verder te gaan, om jezelf te laten groeien, om jezelf te laten stralen?


Kijk jezelf eens aan in de spiegel en vraag jezelf af wat er nodig is om jou in beweging te krijgen. Wat heb jij nodig om jezelf de toestemming te geven om verder te gaan? Om te laten zien wie jij werkelijk bent? Om volledig en voluit te leven? ❤️

Misschien bedenk je nu allerlei redenen waarom jij vast zit en allerlei mensen en situaties die daar voor zorgen, maar besef je dat jij de enige bent, die jou weer in beweging kan krijgen. Dat jij de situaties in je leven zelf creëert, dus dat jij ook degene bent die zichzelf weer kan bevrijden.


Ga ervoor!! Voordat het te laat is! Het lijkt zinloos, want je denkt dat je te laat bent, maar vandaag is het de meest goede tijd voor jou om te starten....alleen als je jezelf weerhoudt om te starten, dan is te laat!!


En heb je er moeite mee om die uitweg te vinden, vraag dan ondersteuning!!! Het is jouw probleem, maar je mag het met ondersteuning van anderen doen, want zo kun je ervan leren.  Je mag het wel alleen doen, maar dan ben je het zelf die jou daartoe verplicht en als je merkt dat het alleen doen toch te zwaar voor je is, geef jezelf dan de ruimte die je nodig hebt om het samen met iemand anders te doen.


Jij bent zelf de sleutel die het slot eraf kan halen!! ❤️


Een ondersteunende affirmatie hierbij is:

Ik mag mezelf alle vrijheid geven om weer in beweging te komen en verder te gaan in het leven. Om te groeien, om te stralen, om volledig te leven! ❤️