Dit is de website van KarinWalda.nl ❤️

Kies een andere richting

Op de foto zie je een rode pijl, een waarschuwingssignaal. Hij waarschuwt je dat je de andere kant op mag gaan, dan de richting die je nu gekozen hebt.


Kijk eens naar de richting in je leven. Welk pad bewandel je (momenteel)? Je Innerlijke Kind waarschuwt je dat dit voor jou de verkeerde richting is. Het kan om je hele manier van leven gaan, je levensinstelling, maar het kan ook om een bepaalde situatie gaan. ❤️

Je kunt je ertegen verzetten en eigenwijs doorgaan, omdat je denkt dat je het beter weet, maar dan zul je uiteindelijk de gevolgen (voor jezelf!) ervaren. Je zult veel energie verliezen en het brengt je niet verder, maar het blokkeert je (vaak zonder dat je het in de gaten hebt). Je Innerlijke Kind is alleen bezig met wat veilig voor je is op alle vlakken en dat kan soms als  behoorlijk lastig en vervelend ervaren. Je Innerlijke kind zorgt voor je basisveiligheid. Natuurlijk heb je recht om zelf je keuze(s) te maken en te ondervinden of het echt zo is. Het is namelijk altijd jouw vrije keuze om de weg te kiezen die jij wilt en daarmee het verloop van jouw leven te bepalen.


Je kunt het moeilijk maken voor jezelf en toch op deze weg doorgaan of je luistert naar de aanwijzing van je Innerlijke Kind waardoor je het (iets) makkelijker en veiliger voor jezelf maakt.


Wat je ook doet, het is jouw besluit....het is jouw leven. ❤️


Een ondersteunende affirmatie hierbij is:

Ik mag de aanwijzingen van mijn Innerlijke Kind opvolgen en daarmee mijn levenspad eenvoudiger en veiliger maken voor mezelf en ik kan dat samen laten gaan met het gebruiken van mijn gezonde verstand. Het is aan mij hoe ik met de aangeboden informatie omga. ❤️