Dit is de website van KarinWalda.nl ❤️

Kleurrijk persoon

De papegaai op de foto is een lust voor het oog. Met haar mooie kleuren oogst ze bewondering van iedereen.


Je kunt alleen maar versteld staan van zoiets moois. ❤️

Jij bent ook een prachtig persoon. Je hebt een prachtige, kleurrijke uitstraling en net als bij deze papegaai kunnen mensen niet anders doen, dan vol bewondering naar je kijken.


Krijg je dan altijd alleen maar positieve reacties? Er zit ook wel afgunst en jaloezie tussen, maar zie dat als een groot compliment. Je bent zo prachtig, dat mensen daar soms moeite mee hebben om daarmee om te kunnen gaan.


Je bent een kleurrijk persoon vanuit je kern en je hebt een bijzondere uitstraling. Wees trots op die uitstraling. En is dat deel nog vreemd voor je, ga dan actief bezig om daar verbinding mee te maken en alles te ontdekken van die prachtige kant van je. Want een mooie “papegaai” zoals jij, verdient het om in al haar schoonheid aan de wereld getoond te worden. Ze mag de wereld (en zichzelf) verblijden met haar prachtige, kleurrijke uitstraling.


Stop ermee om die bijzondere straling tegen te willen houden, omdat het misschien te opzichtig zou zijn, omdat jij liever op de achtergrond blijft. De wereld heeft de kleur nodig van mensen zoals jij! Wees alleen maar jij, in je puurste vorm en verder gaat alles vanzelf.


Je bent prachtig, durf met je gloed de wereld te kleuren en straal zoveel je kunt! ❤️


Een bijzondere affirmatie hierbij is:

Ik mag mezelf in volle glorie laten zien aan de wereld, want de wereld kleurt mooier als ik straal.