Dit is de website van KarinWalda.nl ❤️

Ondersteuning aannemen

Op de foto zie je een voederhuisje voor de vogels. Het is opgehangen door de mensen om de vogels te ondersteunen om makkelijker aan voedsel te komen in de winter. Daardoor zijn de vogels eerder in staat om de moeilijke periode door te komen. De vogels nemen die ondersteuning ook dankbaar aan.


Durf jij ook ondersteuning te vragen, maar nog belangrijker, durf jij ook ondersteuning aan te nemen? We samen doen i.p.v. allemaal alleen te moeten doen. Bundel de krachten en leer van elkaar. ❤️

Je denkt vaak dat je een beter mens bent als je alles in je eentje doet, maar dat is onzin. Je bent eerder een beter mens, voor jezelf!, als je de aangeboden ondersteuning durft aan te nemen.


Ieder mens kan wel wat ondersteuning gebruiken. Omdat een ander ergens meer ervaring in heeft, meer kennis over heeft of ergens handiger in is, maar ook omdat gedeelde smart, halve smart is. En bundeling van krachten, maakt iedereen krachtiger. En dit mag altijd i.p.v. dat je wacht totdat het spreekwoordelijke water je tot je lippen staat. Je mag ook gewoon ondersteuning aannemen, omdat het wel eens even lekker is om dingen samen te doen of om bepaalde dingen zonder moeite te doorlopen. Gewoon omdat dat fijn is.


Het leven is een leerschool, maar alleen jij kunt bepalen of het een martelgang of een leuk avontuur wordt.


Laat je angst, trots, stijfkoppigheid gaan en open je armen en je hart om de aangeboden ondersteuning, en daarmee de ruimte en liefde voor jezelf binnen te laten!


Je hebt er recht op, je hebt het nodig en je verdient het! 


Een ondersteunende affirmatie hierbij is:


Ik mag ondersteuning vragen en de aangeboden ondersteuning aannemen, want daarmee laat ik (aan mezelf) zien dat ik krachtig ben en geef ik mezelf de ruimte om krachtig te blijven en zelfs nog krachtiger te worden. ❤️