Dit is de website van KarinWalda.nl ❤️

Op de top van de wereld

De kabouter op de foto, staat boven aan de wereld…..zijn wereld.


Hij is maar klein, maar heeft zichzelf wel zo stevig neer gezet, dat hij stevig met beide voeten op de grond staat en vol zelfvertrouwen uitkijkt over wat zijn wereld is.


Deze kaart moedigt je aan om jouw “berg” te beklimmen en ook vol zelfvertrouwen bovenaan jouw wereld te gaan staan. ❤️

Dat kan op elk niveau zijn. Boven jezelf uit stijgen is teveel, maar je mag er wel bewust aan werken om naar het hoogste niveau te gaan in jouw wereld. En daarmee wordt dan wel het hoogste niveau qua gevoel bedoeld.


Jij mag je de koning te rijk voelen, jij mag de “directeur” zijn van jouw leven. Sta aan de top en je hebt overzicht over jouw leven. Je ziet precies wat er gebeurt, waar er iets nodig is en waar er genoeg van is.

Het is zo ontzettend belangrijk dat jij overzicht houdt (qua gevoel) in jouw leven, want daarmee kun je ook voelen wat wel veilig voor jou is en wat onveilig voor jou is. Daarmee kan jij alles in je leven aansturen (net als een manager binnen een bedrijf) en zul je merken dat er (meer) rust in jouw leven is / komt.

Het is misschien hard werken om die top te bereiken, maar wat is het uitzicht daar prachtig!!


Dat is waar je het voor doet. Volop mogen en kunnen genieten van al het moois wat zich aandient in jouw leven.

Dus ga ervoor en beklim die berg….op weg naar de top (van jouw belevingswereld) en geniet van het uitzicht! ❤️


Een ondersteunende affirmatie hierbij is:

Ik ga ervoor en beklim mijn persoonlijke berg, om de top van mijn gevoel te bereiken, want dan krijg ik overzicht en kan ik genieten van alles in mijn leven. ❤️