Dit is de website van KarinWalda.nl ❤️

Richtingaanwijzer

Op de foto zie je een vuurtoren. Dit is een bijzonder gebouw. Het heeft licht in zich en door te bewegen en te stralen, straalt hij het licht naar de buitenwereld, waardoor hij via zijn stralen een baken van veiligheid wordt voor de mensen die op zee zijn. 


De vuurtoren heeft licht vanbinnen zitten en dat licht is zo krachtig dat het op grote afstand te zien is. ❤️

Maar er zijn wel meer gebouwen die licht uitstralen en waarom is de vuurtoren dan zo bijzonder dat we daar onze eigen veiligheid aan koppelen? 


Dat komt omdat de vuurtoren altijd in beweging is, je ziet het licht even wel en dan is het weer even weg. En juist door die beweging, die afwisseling wordt het iets waar je je op kunt richten. Daardoor blijft het de aandacht trekken. 


Daarnaast is de vuurtoren op zo'n grote afstand te zien en dat komt omdat het licht volop straalt. Dat mag jij ook doen, jij mag ook gezien worden en dat zal gebeuren als jij net als de vuurtoren van binnenuit straalt. Daardoor wordt je een baken voor de ander. Een baken van licht en beweging. Een richtingaanwijzer voor de mensen die zichzelf kwijt zijn. Die de verbinding met zichzelf (deels) verloren zijn. 


Vaak wil je er zoveel voor doen, maar als jij jezelf leeft. Als jij trots bent op jezelf en daarmee jezelf eert in wie je bent, dan zal je gaan stralen en ben jij het baken wat altijd door anderen gezien wordt. 


Moet je daarvoor extra je best doen? Nee hoor, je hoeft alleen jezelf maar volledig te leven. Je bent op die manier de richtingaanwijzer voor een ieder die twijfelt aan de richting binnen zijn / haar leven. 


Wees trots op wie je bent en waar je je binnen je ontwikkeling bevindt, want je bent zo bijzonder ...gewoon in wie je bent. Door jouw stralen, ben je een richtingaanwijzer voor de "zoekende" mens. ❤️


Een ondersteunende affirmatie hierbij is: 

Als ik mezelf leef en trots ben op wie ik ben en wat ik doe, dan zal ik een richtingaanwijzer zijn voor de vele "zoekende" mensen, want als ik blij en tevreden ben met mezelf, dan zal ik stralen als een vuurtoren en een baken en richtingaanwijzer zijn voor de mensen die ik ontmoet in mijn leven. ❤️