Dit is de website van KarinWalda.nl ❤️

Slakkentempo

Op de foto zie je een slak die onderweg is naar boven. Hij doet het rustig aan en houdt z'n eigen "slakkentempo" aan en ook al gaat het langzaam, maar gestaag, hij komt waar hij wezen wil en hij focust zich alleen op waar hij mee bezig is en waar hij op dat moment is.


Al het andere is onbelangrijk voor hem. ❤️

Jij hebt deze kaart getrokken, omdat jouw ziel je aan wil moedigen om rustig, maar gestaag door te gaan. Je wilt vaak véél  te snel en daardoor denk je dat je teveel mist, doordat je te weinig doet. 

Echter ben je zo bezig met het moeten presteren en het willen versnellen van jouw proces, dat je voorbij schiet in waar je mee bezig bent. 


Jouw proces ontvouwt zich in precies de goede snelheid, zodat jij alles kunt leren binnen dat proces. En hoe sneller je wilt, hoe meer je zult negeren. Echter zal een les die waarvan je maar een stukje geleerd hebt (omdat je teveel bezig was met het eindresultaat i.p.v. het leren vanuit wat je op dat moment tegenkomt) zich opnieuw aandienen. Je zorgt er alleen voor dat je zelf vertraging oploopt binnen het proces van ontwikkeling, omdat je dezelfde lessen steeds weer overnieuw moet doen. Je denkt gebruik te kunnen maken van de INformatie en de ervaring die je op dat moment krijgt en kunt opdoen, maar je vliegt aan de INhoud voorbij en dat breekt je later dan weer op. 


Gun jezelf de ruimte om binnen jouw leven, binnen jouw proces, binnen jouw leermomenten en emoties de tijd de nemen en de oefening te herhalen, net zolang tot je alle lagen binnen die les doorvoeld hebt en inzichtelijk hebt gekregen. 


Je zult sneller gaan als je in je eigen tempo gaat (je kan immers gestaag doorgaan) en je zult er ook véél meer door leren. Je zult de tijd en de mogelijkheid voor jezelf creëren om je te verdiepen in de details van ieder proces en iedere les. En reken maar dat je je daardoor juist ontzettend snel zult gaan ontwikkelen met een ongekend resultaat. 


Het gezegde is niet voor niets: "Haastige spoed is zelden goed!" en dat geldt zeker als je jezelf voorbij rent. ❤️


Een ondersteunende affirmatie hierbij is:

Ik mag mezelf de ruimte en tijd gunnen om alles binnen mijn ontwikkelingsproces en leven te ontdekken in mijn eigen tempo, want een slakkentempo is ook een tempo, het is namelijk mijn tempo! ❤️