Dit is de website van KarinWalda.nl ❤️

Ster

Sterren stralen op een bijzondere manier. Ze staan zover bij ons vandaan en toch geven ze ons het gevoel van rust, een gevoel van veiligheid of een gevoel van eeuwige aanwezigheid en troost.


In de meest donkere nacht zorgen de sterren ervoor dat je je weg kunt vinden. Het zijn de bakens voor vele reizigers en zijn dan ook van onschatbare waarde. ❤️

Jij bent ook zo'n ster, zo'n baken in het leven van vele mensen. Je straalt, je geeft mensen een gevoel van veiligheid en je bent vaak (onbewust) een richtingaanwijzer voor anderen. Ze kunnen altijd op je bouwen, want alleen al door jouw aanwezigheid, wijs je ze de weg en zelfs als je ergens anders bent, geef je mensen met jouw uitstraling toch nog een bepaalde energie en vertrouwen, zodat ze verder kunnen.


Zorg er wel voor dat jouw energie altijd op peil blijft. Wees bewust tot hoever je wilt gaan en maak dat ook duidelijk naar anderen toe, want anders heb je kans dat je licht op den duur uitdooft. Dus ga zuinig om met je energie en koester het feit dat je zo'n lichtend voorbeeld bent voor velen, maar weet ook op welke momenten je even zelf tot rust mag komen. Sterren zijn overdag ook onzichtbaar om in de nacht weer volop te stralen.


Bepaal dus voor jezelf wanneer jij er voor een ander wilt en kunt zijn en wanneer je je even terugtrekt om je eigen energie op te laden.


Wees trots op je prachtige verschijning, je uitstraling is uniek. Wees trots op je unieke licht. Je bent een prachtige ster! ❤️


Een ondersteunende affirmatie hierbij is:

Ik mag altijd vertrouwen op mijn eigen kracht en uitstraling en trots zijn op wie en hoe ik ben.❤️