Dit is de website van KarinWalda.nl ❤️

Tot bloei komen

Op de foto zie je een boom die tot bloei komt. De lente zit eraan te komen en de knoppen aan de bomen beginnen geleidelijk aan open te gaan. Het is een pracht om te zien en een periode van puur genieten van al dat “jonge spul” wat je in de natuur kunt aanschouwen.


Het heeft een bepaalde energie bij zich. Het draagt de energie van vernieuwing met zich mee en de meeste mensen worden ontzettend blij als ze de tekenen van de aankomende lente waarnemen. De kleurenpracht in de natuur neemt weer toe na de grauwe en sombere kleuren in de winter. ❤️

En dat is ook zo bij mensen die “tot bloei” komen. Ze stralen een bepaalde energie uit waar je blij van wordt, wat een belofte meedraagt. De belofte van vernieuwing. Je kunt dat zelfs ruiken in de natuur. Alles ruikt fris.


Jij draagt deze energie nu ook met je mee en dat is iets waar je misschien zelf niet eens bewust van bent, maar het is wel iets wat om je heen hangt en waar de mensen om je heen op gaan reageren.


Zorg dat je daar zelf bewust van wordt en geniet zelf ook met volle teugen van deze energie. Want je bent je jezelf zo mooi aan het ontwikkelen daarmee vervang je allerlei informatie die niet meer bruikbaar is in je lichaam en/of je leven. Om daarna vanuit de nieuwe informatie verder te kunnen leven.


Wees daarom ook ontzettend trots op jezelf. Op elk stukje van je ware zijn wat je “bloot legt” tijdens je ontwikkeling, want elk stukje draagt de nieuwe verfrissende energie met zich mee en dat is een prachtige ontwikkeling.


Jij mag jezelf aan de wereld tonen en trots zijn op jezelf. Het is nu tijd om volledig tot bloei te komen! ❤️

Een ondersteunende affirmatie hierbij is:

Ik mag elk stukje van mezelf de ruimte geven om volledig tot bloei te kunnen komen, want ik lever een unieke bijdrage aan deze wereld. Als ik mezelf de ruimte geef om tot bloei te kunnen komen, wordt de wereld weer een stukje mooier. ❤️