Dit is de website van KarinWalda.nl ❤️

Uitvliegen

Op de foto zie je een koolmeesje die op het punt staat om uit te vliegen.


Aarzelend steekt hij z’n kopje naar buiten, maar je ziet ook dat hij nog een beetje angstig kijkt, hij roept dan ook om de hulp van zijn moeder. ❤️

Het is voor jou ook tijd om je vleugels uit te slaan. Tijd om op eigen benen te gaan staan en de wijde wereld in te trekken.

Of dat nu is dat je letterlijk op jezelf gaat wonen of dat je “het veilige nest” verlaat op andere vlakken. Elke optie is goed, ga ervoor en kies je eigen weg, verbreed je horizon en ontdek nieuwe dingen in het leven.


Het kan zijn dat het tijd voor je is om ander werk te zoeken, andere vrienden te maken, een nieuwe hobby te kiezen, weer te gaan leren enz. enz. Alles wat jou weer de kans geeft om nieuwe elementen in je leven toe te laten, die mag je gaan opzoeken.


Het is tijd!! Stop met twijfelen, stop met jezelf tegenhouden, maar ga ervoor!! Vandaag nog!!

Natuurlijk is het best even spannend om je (zomaar) op nieuwe paden te begeven, maar je hebt het nodig om jezelf (verder) te ontwikkelen. Je zit al (te) lang vast op hetzelfde stukje.


Sla je vleugels uit, vlieg de wijde wereld tegemoet en geniet van je (nieuw) verworven vrijheid!!


Een ondersteunende affirmatie hierbij is:

Ik mag mezelf de ruimte gunnen om nieuwe dingen in mijn leven toe te laten, want ik heb die vrijheid nodig om mezelf verder te kunnen ontwikkelen en te kunnen ervaren wat ik allemaal aan kwaliteiten in mij heb. ❤️