Dit is de website van KarinWalda.nl ❤️

Verwennerij

Op de foto zie je een heerlijk toetje, vruchten, ijs, slagroom, een koekje en ook nog eens een extra saus. Kortom een echte verwennerij. ❤️

Je hebt deze kaart gekregen om je aan te moedigen om jezelf eens extra te verwennen. Het is tijd om gewoon eens even “uit de band te springen” en jezelf eens “overdadig” te verwennen. Je doet alles wat er van je verwacht wordt en nog veel en veel meer en dat verdient wel eens een extra beloning.


Als je altijd maar van alles van jezelf verwacht en altijd maar netjes “tussen de lijntjes” blijft, dan duw je jezelf in de over-levingsmodus. Het is ook belangrijk dat je jezelf ook eens de ruimte en het genot gunt van alle overvloed dat er aanwezig is.


De overvloed is er ook voor jou. Soms anders dan in materiële zin, maar bv ook in plezier (het genieten van de kleine dingetjes), het jezelf toestaan om even een dagje niets te doen (terwijl je het zo druk hebt), het “uitbesteden” van je kinderen (zodat je je dag eens in kunt delen zoals jij dat zou willen doen), kortom het kan op vele manieren. Het gaat er alleen maar om dat jij jezelf dit nu eens gunt!!


Alles is aanwezig in het universum, het is alleen een kwestie van openstaan voor alles wat er is. Je kunt niet alleen maar geven, het is ook belangrijk dat je kunt ontvangen, want zo is er een evenwicht. En daar draait het altijd om.....het evenwicht, de balans in het leven.


Geef eens wat minder ruimte aan je bedenkingen en meer aan je gevoel en verwen jezelf gewoon eens. Je hebt het verdiend!! ❤️


Een ondersteunende affirmatie hierbij is:

Ik mag mezelf eens lekker verwennen, want ik kan alleen een evenwichtig leven leven als ik mezelf ook het goede gun. ❤️