Dit is de website van KarinWalda.nl ❤️

Vleugellam

Engeltjes hebben vleugels en daardoor kunnen ze overal komen waar ze nodig zijn. Ze zijn in beweging en hebben de vrijheid om te gaan waar ze willen.


Als je naar de foto kijkt, dan zie je 3 engeltjes die allemaal gebroken vleugeltjes hebben, ze zijn a.h.w. “vleugellam”. ❤️


Je hebt deze kaart als aanwijzing gekregen, omdat je op een bepaalde manier ook “vleugellam” bent. Het is belangrijk voor je dat je in beweging komt. Zorg ervoor dat je als een engel bent met vleugels en bepaal waar jij naar toe wilt en kom dan ook in beweging!!


Dat is voor jou nu het belangrijkste om te doen!!


Kijk eens waar je stil staat en hoe je weer in beweging kunt komen. Welke denkbeelden en overtuigingen houden jou tegen. Deze denkbeelden en overtuigingen lijken vaak heel goed voor jou, maar ze werken jou juist tegen om in beweging te komen. Leven is bewegen, dus kom in beweging!


Als je hier moeite mee hebt, vraag dan ondersteuning, want anders kom je letterlijk helemaal vast te zitten en zul je straks veel extra energie moeten gebruiken om daar weer uit te komen. En die energie kun je beter gebruiken om iets leuks te doen, om verder te komen of te gebruiken voor dingen die jij uitkiest en niet de dingen waar je dan toe “gedwongen” wordt om te doen.


Stilstand is achteruitgang en je wilt graag verder komen op je levenspad. ❤️Een ondersteunende affirmatie hierbij is:

Ik mag mijn vleugels uitslaan en mezelf in beweging zetten, want daarmee bepaal ik zelf de richting in mijn leven en mijn toekomst. ❤️