Dit is de website van KarinWalda.nl ❤️

Wachten op de levenstrein

Een leeg station. Komt de trein er nog aan of is hij al voorbij gegaan en heb je de trein gemist? ❤️

Als je ervan uit gaat dat de levenstrein blijft staan en wacht tot jij klaar bent om op te stappen, dan heb je een grote kans dat je de trein straks gemist hebt. Want de trein des levens rijdt gewoon door.

Voorkom dat je tijd verliest met wachten! Kom in beweging en spring NU op die trein!! Neem deel aan het leven. Durf alles te beleven.


Soms zal je het gevoel hebben dat je in een sneltrein zit, soms het gevoel dat je in een boemeltreintje zit. En dat is prima! Alles heeft z’n eigen tijd en z’n specifieke doelen. Soms mag je even uitrusten en soms krijg je “de volle laag”, maar dat betekent dat je deelneemt aan het leven en wie deelneemt aan het leven, zal ook veel be-leven!


Het is volledig te begrijpen dat het spannend is, dat je twijfelt of graag weer van die trein af wilt springen, maar als je niets doet, dan mis je de trein en zul je je op een gegeven moment opeens beseffen dat je leven in sneltreinvaart voorbij is gegaan.


Wachten is de optie die ervoor zorgt dat jouw leven aan jou voorbij gaat, pak die trein en zet jezelf in beweging! Leef en be-leef! ❤️


Een ondersteunende affirmatie hierbij is:

Ik kies ervoor om NU op de levenstrein te springen en zet mezelf daarmee in beweging. Ik kan, mag en wil alles BE-LEVEN, want ik kan, mag en geef mezelf de ruimte en toestemming om te LEVEN! ❤️