Dit is de website van KarinWalda.nl ❤️

Zoete vruchten

Op de foto zie je een schaaltje met zoete vruchten. Heerlijk sappig, klaar om gegeten te worden.


En als je dan een hap neemt, loopt het sap je langs je mond. Puur, heerlijk om zo op te eten, zonder extra toevoegingen. ❤️

Het duurt een tijdje voordat de vruchten zo rijp en sappig zijn om gegeten te worden, maar dan hebben de vruchten alles in zich waar je volop van kunt genieten.


Net als jij! Jij hebt de afgelopen tijd hard gewerkt. Op materieel vlak, maar vooral op persoonlijk vlak. Je bent druk bezig met jezelf te ontwikkelen.


Het valt je soms zwaar en dat is ook logisch, maar stapje-voor-stapje kom je steeds verder en je bent nu op een punt gekomen dat je langzaam aan de zoete vruchten kunt gaan plukken van je inzet. Je gaat beetje bij beetje ontdekken hoe puur je bent en dat je alles in je hebt om van te kunnen genieten!


Misschien heb je zelf nog moeite om dat zo te ervaren of denk je dat je daar nog te weinig tijd voor of recht op hebt, omdat je er nog tever vanaf bent, waar je graag wilt zijn, maar onthoud dat het héél belangrijk is om juist de tijd te nemen om bewust de momenten mee te maken waar je allemaal doorheen gaat.


En daar horen de zware en heftige momenten bij, maar ook zeer zeker de zoete, makkelijke en ontspannende momenten. Dat zijn namelijk de momenten die jou de motivatie geven om door te gaan.


Dus neem de tijd om eens bewust te genieten van jouw zoete vruchten. Vaak moet het alleen maar grote meloenen zijn, maar kleine druifjes zijn ook prima. Als je er maar van geniet!!


Want dat zijn de vruchten van jouw harde werken en jouw inzet om jezelf verder te ontwikkelen. Dat is de eerste oogst van de prachtige persoon die jij bent. Je hebt gezaaid, gewerkt en nu mag je bewust gaan oogsten!!


Je mag trots zijn op wat je tot nu toe bereikt hebt op je pad van ontwikkeling!! ❤️


Een ondersteunende affirmatie hierbij is:

Ik mag bewust genieten van de prachtige resultaten die ik op het pad van mijn ontwikkeling behaal. En elke stapje vooruit, verdient mijn volle aandacht, want daardoor motiveer ik mezelf om ook in moeilijke tijden door te gaan.